1.IPS E.MAX PRESS

Litij disilikatni staklo keramički ingoti/valjčići za tehniku presovanja

Inovativna IPS e.max Press litij disilikatna staklo keramika LS2) nudi odlično oblik i funkciju u kombinaciji s velikom čvrstoćom od 400 MPa. Materijal se isporučuje u četiri stupnja translucencije i u dve veličine. Krajnja restauracija ima veran prirodan izgled, nezavisno o boji brusenog zuba.

o1

IPS e.max Press koristi se za izradu pojedinačnih restauracija, mostova u prednjem i premolarnom području i za suprastrukture na implantatima. Minimalno invazivni inleji i onleji (1 mm) i tanke fasete (0.3 mm) zaokružuju raspon indikacija.

U ponudi je široki odabir ingota/valjčića od kojih korisnik može odabrati onaj koji odgovara njihovoj željenoj tehnici (bojanje, cut-back ili tehnika fasetiranja) izrade i kliničkoj situaciji (npr. prebojeni zub). Restauracije se karakteriziraju ili fasetiraju usklađenim bojama ili keramikom za fasetiranje iz IPS e.max Ceram asortimana. Materijal za presoanje za izradu potpuno oblikovanih restauracija isporučuje se u 16 A-D i četiri Bleach BL boje. Materijali za tehniku fasetiranja isporučuju se po grupi boja.

 

DOSTUPNI INGOTI/VALJČIĆI

HT ingoti/valjčići

Visoko translucentni ingoti/valjčići (HT) prikladni su za izradu minimalno invazivnih potpuno oblikovanih restauracija, kao što su inleji, onleji i fasete. Restauracije se individualiziraju materijalima za bojanje.

 

LT ingoti/valjčići

Potpuno oblikovane delomične krunice i krunice izrađuju se od nisko translucentnih ingota/valjčića (LT). Naročito u prednjem području, maksimalni estetski izgled restauracije postiže se cut-back tehnikom.

 

MO ingoti/valjčići

Srednje opakni ingoti/valjčići (MO) koriste se za izradu konstrukcija na vitalnim ili lagano obojenim zubima.Stvaraju idealnu osnovu za izradu prirodnih restauracija korištenjem tehnike fasetiranja.

 

HO ingoti/valjčići

U slučajevima jako obojenih zuba ili kod rada s titaniskim nosačima implantata, HO ingoti /valjčići prekrivaju tamnu osnovu i postižu visoko estetske rezultate.

02 03 04