O nama

Mi znamo da vaš osmeh znači više!

Ko smo mi

Danas je informacija ono što pravi razliku izmedju vrhunskog i prosečnog. Zubna laboratorija Bulić je porodična firma koja je nastala devedesetih godina prošlog veka u Beogradu.

Savremena tehnologija, inovativni materijali i njihova implementacija u svakodnevnoj praksi uz individualan pristup svakom pacijentu je specifičnost naše laboratorije.

Zubna laboratorija Bulić je visoko tehnološki opremljena, sa vrhunskim timom stručnjaka.

Estetika

Svakodnevno činimo da svaki osmeh bude umetničko delo. Svi slučajevi su pažljivo dizajnirani shvatanjem značaja svetla, anatomije lica, boje, i personalnosti svakog pacijenta. Naše dentalne nadoknade imaju sinergiju funkcije, umetnosti i nauke. Prirodnost i harmonija su naš cilj.

Master labarotorija

Bredent master labarotorija je zvanje kojim je krunisano četvorogodišnje školovanje u Bredent akademiji Senden, Nemačka a nakon niza certifikovanih procedura.

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija i implant protetika su polja na kojem su zahtevi pacijenata najkompleksniji, to je mesto gde se sreću znanje, funkcija, veština, umetnost i strast. Mi nismo fabrika zuba, mi nismo masovna industrija osmeha.

Mi mislimo da Vaš osmeh znači više.

Stručnost i odgovornost

Šta god da je potrebno vašem pacijentu mi imamo rešenje. Pružite poverenje zubnoj laboratoriji Bulić u rešavanju restorativnih slučajeva iz vaše prakse, mi imamo znanje, stručnost da rešimo i najkompleksnije. Takodje nudimo opciju fotografisanja pacijenta i predlog opcija za budući rad. Uštedite sebi vreme i sardjujte sa proverenim profesionalcima.

Podrška

Mi smo vaš strpljivi partner od početka do kraja. Zubna laboratorija Bulić nudi stručnu saradnju i tačnost isporuke, od početnog smile design do završnog rada. Spremni smo da damo odgovore na sva vaša pitanja, nudimo pomoć prilikom planiranja slučaja i izbora materijala.

error: Content is protected !!